Vacuum Blender

Waarom iedereen een kwalitatieve blender in zijn huis moet hebben

Geplaatst door

Ben je zelf actief bezig met je gezondheid en wil je je voedingspatroon verbeteren? Dan is een blender of mixer zeker en vast een handig hulpmiddel! Blenders wordt in huishoudens steeds populairder, en dat is niet zomaar. Iedereen die manieren zoekt om gezond leven gemakkelijker en leuker te maken, kan bij zo’n keukenapparaat baten.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een goede mixer, een waarom zou je voor een kwalitatief model moeten kiezen? Allemaal vragen waar het onderstaande overzicht een antwoord op geeft!

De vele voordelen van een blender thuis

Blenders komen in uiteenlopende formaten en types, maar allemaal zijn ze bedoeld om allerlei voedingsmiddelen (zoals fruit, groenten en andere) te bieden of te mixen. Zo’n apparaat bestaat doorgaans uit een kunststof of glas en het mixen gebeurt door middel van een twee- of drievoudig mes onderaan, dat wordt aangedreven door een motortje. Welke voordelen kan je verwachten als je een nieuwe blender koopt?

Maak je ontbijt zoveel gezonder

Het voordeel van dit apparaat is dat je snel en gemakkelijk groenten als spinazie en fruitsoorten als banaan en aardbei kunt mixen, waardoor je een heerlijke smoothie of sapje krijgt. Wil je aan je gezondheid werken en vind je dat de eerste maaltijd van de dag de belangrijkste is? Drink dan een groene smoothie als ontbijt/ Meng gewoon allerlei fruit, groenten en eventueel wat zaden en je hebt een ontbijt dat heerlijk smaakt én heel gezond is!

Snel ontbijten is de boodschap

Het gebeurt maar al te vaak dat het ontbijt wordt overgeslagen omdat er te weinig tijd is, en dat is begrijpelijk. Dankzij een goede mixer kan je je eerste maaltijd van de dag echter in slechts een paar minuten bereiden, waardoor tijdsgebrek geen excuus meer is. Het enige wat je moet doen is uiteenlopende ingrediënten samen in de glazen kan doen, twee minuutjes laten blenden en klaar. Je kan je smoothie zelfs meedoen als je de deur uit gaat!

Een goede investering

Een ander voordeel van een kwalitatieve mixmachine is dat je er een duurzame aankoop mee doet. Hoewel er heel wat modellen bestaan die goedkoop zijn en dus aantrekkelijk lijken als je wilt besparen, gaan deze ook vaak veel minder lang mee.

Op de lange termijn ben je dus eigenlijk toch meer geld kwijt. Investeer in een sterk, betrouwbaar model van een vooraanstaand merk als Blendtec en je bent zeker dat je waarde voor je geld krijgt. Kwaliteit kost dan misschien iets meer, uiteindelijk kan je er ook veel meer uit halen!

Voor elk huishouden het beste keukenapparaat

Ten slotte bestaan er oneindig veel mogelijkheden voor blenders op het vlak van formaat en type. Van kleine modellen voor een tweepersoonsgezin tot varianten die tot wel 2 liter aankunnen, de mogelijkheden zijn divers.

Er bestaan blenders die vooral bedoeld zijn voor rauwe groenten en fruit, maar er zijn ook extra sterke modellen waarmee je zelfs noten kunt blenden. Kortom, tijdens je zoektocht naar een nieuwe apparaat vind je hoe dan ook meer dan genoeg keuze!

magimix blenderEen goede mixmachine om gezond leven gemakkelijker te maken

De voordelen van een blender reiken duidelijk erg ver. Ieder huishoudens zou zo’n keukenapparaat moeten hebben staan, alleen al omdat het je motiveert om meer groenten en fruit te eten.

Of je nu zin hebt in een lichte smoothie met vooral fruit en groenten of je de eerste maaltijd van de dag iets steviger wilt maken met wat eiwitpoeder, zaden en noten, een goede mixer is wat je nodig hebt. Kies je daarbij voor een goede kwaliteit, dan ben je zeker dat je gezondheid elke dag op nieuw een boost krijgt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *