KETO Vlees

KETO: hoe ik geleerd heb (bijna) zonder koolhydraten te leven

Geplaatst door

Steeds vaker zag ik het voorbij komen: het ketodieet. Niet alleen op social media zag ik het dieet voorbij komen, maar ook in mijn omgeving werden mensen steeds meer geboeid door het dieet. Ik zag meerdere mensen het besluit maken om het eens uit te gaan proberen. Zo ben ik uiteindelijk ook aan het dieet begonnen. Ik zag de vele voordelen die het je zou kunnen bieden en mensen raadden het me zeer aan. Het had hen namelijk zoveel voordelen geboden en daar zou ik ook van kunnen genieten. Deze voordelen waren niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Op deze manier werd ik verleid door de gunstige bijkomstigheden van het koolhydraatarme leven en veranderde ik mijn eetpatroon volledig.

Al na een aantal dagen KETO een verbluffend resultaat

Nadat ik mij een aantal dagen aan het koolhydraatarme dieet had gehouden, merkte ik al een groot resultaat. Ik zag fysieke voordelen, maar ook merkte ik de mentale voordelen van het dieet zoals meer concentratie, helder kunnen nadenken, enzovoorts. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik fysieke verbetering zag. Zo verloor ik wat vet op het gebied bij mijn buik én merkte ik dat mijn KETO DIEET VOEDINGgezicht minder opgezwollen leek. Bovendien had ik meer energie, omdat mijn lichaam niet meer voortdurend eten aan het verteren was. Het snakken naar suiker en vette hap werd steeds minder, omdat ik meer vetten at. Op deze manier bleef ik langer vol en had ik zeker geen last van een hongergevoel gedurende de dag. Dit waren allemaal resultaten van het eten van minder koolhydraten, wie had dat gedacht!

Doordat het ketodieet mij zo goed beviel besloot ik om het andere mensen aan te raden om het ook eens uit te proberen. Ik wist dat mijn zus al een tijdje probeerde haar zwangerschapskilo’s kwijt te raken, maar dat het haar niet zeer gemakkelijk af ging. Daarom raadde ik het haar als eerste aan, waarna ik haar overtuigde om het ook te gaan doen. Zeker doordat het resultaat van het koolhydraatarme dieet zich steeds meer aan de buitenwereld ging vertonen, werd zij ook enthousiast om het uit te gaan proberen. Al die gezondheidsvoordelen die het je kan bieden, daar wilde zij ook van kunnen profiteren. Bovendien zou het voor haar een stuk gemakkelijker worden om wat gewicht te verliezen. Hoewel ze al vele soorten diëten had gevolgd, had niets gewerkt. Andere diëten veroorzaakten bij haar een voortdurend hongergevoel, waardoor ze nóg meer snakte naar ongezond eten zoals producten met suiker en vette hap. Doordat het ketodieet de bloedsuikerspiegel stabiel houdt, worden cravings tegengegaan. Op deze manier zou het voor mijn zus ook een goede manier kunnen zijn om af te vallen.

Het missen van koolhydraten door KETO

Je zou misschien verwachten dat ik door het koolhydraatarme dieet snakte naar het eten van koolhydraten, maar dat viel erg mee. In de eerste week dat ik bijna zonder koolhydraten leefde, merkte ik dat ik het eten van koolhydraten miste. Toch wist ik dat dit gevoel van gemis na een tijdje wel over zou gaan, waardoor ik besloot om door te zetten. Ik ben blij dat ik door ben gegaan met het koolhydraatarme dieet, omdat ik merk dat het verlangen naar koolhydraten vrijwel helemaal weg is. Al na anderhalve week had ik vrijwel geen behoefte meer om koolhydraten te eten en ik dacht niet meer aan het eten van snoep of koek. Het leven zonder al te veel koolhydraten bevalt me zeer goed en ik kan het iedereen aanraden!

SPEK KETO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *